Odenia.dk

Indkøbskurv

Kurven er tom
GÅ TIL KASSEN
Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Se vort udvalg


Lav en hængende have

For at lave en hængende have skal du bruge et materiale-sæt, tre til seks stiklingeformerede sommerblomster og noget pottemuld.

Du fylder posen med spaghnum eller en god almindelig blomsterjord med gødning. Blandingen må gerne være lidt grov, så rødderne lettere kan få luft.

 
Posen fyldes så den er fast. Er der for lidt jord i posen, vil det falde sammen og trække planterne ned i bunden af posen i løbet af sommeren. Til slut presses vandingsrøret ned i posen

Der skæres et lille kryds til planterne.
Det er normalt tilstrækkeligt med tre til fire planter i en pose. Sørg for at hullerne er lidt opad i posen og at det øverste er tæt ved åbningen. Så dækkes posen helt af de udvoksede planter.

 
Med fingrene laves et hul i mulden, og småplanterne presses ind i pottemulden. Posen er nu klar. Du kan lægge posen i bunden af drivhuset de første uger for at sætte lidt skub i planterne.

 
Og Voila!   Du har en flot hængende have, som kan hænges på en væg eller på et rækværk.

Følgende planter er velegnede til hængende haver: Bidens, Diascia, Superbells, Sutera, Superbena, Nemesia Sunsatia og næsten alle Petunia. 

Odenia.dk

Holmevej 36

5471 Søndersø

Skriv til os

Information

Aktuelt

Planter

Forside Nyhedsbreve Roser
Kundeservice InspirationStauder
Om osWollemi Pine Sommerblomster

Webshop 2 design
Klik her for vores mobilside