Unikt sortiment |Miljøvenlig emballage |Vælg din ønskede leveringsdato

Gode råd om pasning

Der findes mange gode råd om pasning af planter, så vi har forsøgt at gøre det nemt for dig ved at samle de vigtigste her på Odenia.dk. Du finder derfor en række gode råd og inspiration under siden Tips og Ideer.

Det vigtigste du skal huske på, er at planter er levende. Du skal altså pakke dem ud straks ved modtagelse og evt. give dem lidt vand. Der må heller ikke gå lang tid, før du planter dem. Så er du allerede rigtig godt på vej!

En anden ting, der er værd at huske, er at være tålmodig. Mange forårsplanter, som f.eks. stedmoderblomst og primula, kan sagtens tåle lidt nattefrost, men de fleste rigtige sommerblomster – dem der skal være forgrund eller baggrund for en dejlig god og lang sommer på terrassen – de tåler som regel ikke frost. Så hold øje med vejrudsigten og vent med at sætte planterne udenfor indtil nattefrosten er væk.

Er du i tvivl om pasningen af dine småplanter, eller vil du bare være helt sikker på at gøre det rigtig, kan du finde en masse spændende læsning under siden Tips og Ideer. 

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os - det kan du gøre via vores Kontaktformular.