Unikt sortiment |Miljøvenlig emballage |Vælg din ønskede leveringsdato

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange planter er der per æske (enhed)?
For stauder og græsser består en æske af 4 småplanter.
For sommerblomster er der normalt 6 småplanter per æske. Kun i enkelte undtagelser er det andre antal - hvis det er tilfældet, fremgår det naturligvis. På siden med informationer om den enkelte vare vil antal per enhed være angivet. 
 
Hvordan bestiller jeg til en bestemt leveringsdato?
Du skal oplyse dit ønskede leveringstidspunkt ved at skrive dit ønske i kommentarfeltet ved afslutning af bestillingen.

Hvad er leveringsomkostningerne (Porto)?
Hver æske afregnes efter vægt, men jo flere der sendes samlet jo billigere bliver leveringen per æske. Leveringsomkostninger beregnes automatisk i løbet af dit køb, så man kan se den aktuelle fragt/porto nederst på Ordrebekræftelsen. Aktuelle pakke- og porto priser kan ses under
Levering. 

Hvordan betaler jeg?
Med kreditkort, MobilePay eller via net-bank. Læs mere under 
Handelsbetingelser eller under Betalingskort, hvor du kan finde flere informationer.
 
Jeg bliver smidt af, når jeg forsøger at betale?
Har du valgt online-betaling, kommer der efter 'Bekræft køb' et separat vindue til valg af kreditkort og indtastning af data. Det er vigtigt at udfylde alle felter og afslutte korrekt ved at trykke på knappen med 'Accepter betaling'. Oplever du gentagne problemer, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan få det løst. 

Hvordan sendes planterne og hvornår?
Vi sender alle planter med PostNord, som brev eller som pakke. Planterne sendes så hurtigt som muligt efter bestilling - eller til den ønskede leveringsdato. Du kan læse mere under
Levering.
                                                                                    
Hvordan giver jeg planterne den bedste start?
Godt begyndt er halvt fuldendt. Det er derfor vigtigt, at du giver dine småplanter de bedste forudsætninger for at vokse sig store allerede fra start. 
Husk at planter er levende, og de skal pakkes ud straks ved modtagelsen. De skal eventuelt vandes med det samme, og der må ikke gå lang tid, før du planter dem. Det nemmeste er at plante dem i Ellepotter, men du kan også sagtens plante dem i små krukker og lade dem vokse sig stærke i f.eks. vindueskarmen, inden du planter dem ud i havens bede eller i krukker på terassen. 
Du kan læse mere under 
En god start - så er du godt på vej. 

Kan planterne tåle frost?
Alle stauder og græsser er vinterhårdfør, men de fleste sommerblomster – dem der skal være forgrund eller baggrund for en dejlig god og lang sommer på terrassen – de tåler som regel ikke frost. Det er derfor en god idé at væbne sig med tålmdighed og holde øje med vejrudsigten, inden du sætter planterne ud.
Du kan læse mere under Gode råd om pasning - her er har vi samlet en masse tips til dig.

Fik du ikke svar på det, du søgte? Så er du altid velkommen til at kontaktet os!
Det kan du gøre via denne kontaktformular