Unikt sortiment |Miljøvenlig emballage |Vælg din ønskede leveringsdato

Hvor mange planter er der per æske (enhed) ?
Normalt er der for sommeblomster 6 småplanter per enhed. Kun i enkelte undtagelser er det andre antal. For Stauder og Græsser består en enhed (æske) af 4 småplanter. På siden med informationer om den enkelte vare vil antal per enhed være angivet. Klik på Læs mere, under de enkelte varer, inden du lægger i kurv.
 
Hvordan bestiller jeg til en bestemt leveringsdato ?
Denne funktion er under programmering og vil forhåbentlig blive aktiveret på et tidspunkt. Indtil da venligst send os en e-mail med dit ønskede leveringstidspunkt eller allerbedst skriv dine ønsker i kommentar-feltet på Bekræft Køb formularen ved afslutning af bestillingen.
 
Hvad er Leveringsomkostningerne (Porto) ?
Hver æske afregnes efter vægt, men jo flere der sendes samlet jo billigere bliver det per æske. Leveringsomkostninger beregnes automatisk i løbet af dit køb, så man kan se den aktuelle fragt/porto nederst på Ordrebekræftelsen. Aktuelle pakke- og porto priser kan ses under Levering. 


Hvordan betaler jeg ?

Med kreditkort eller via net-bank. Læs mere under Handelsbetingelser/Betaling
 
Jeg bliver smidt af, når jeg forsøger at betale ?
Har du valgt online betaling, kommer der efter bekræft køb et separat vindue til valg af kreditkort og indtastning af data. Det er vigtigt at udfylde alle felter og afslutte korrekt ved at trykke på knappen med "accepter betaling". 

Hvordan sendes planterne og hvornår ?

Vi sender alle planter med Post Danmark, som brev eller som pakke. Planterne sendes så hurtigt som muligt efter bestilling - eller efter aftale. Venligst anfør ønsket leveringsuge nederst på "Bekræft Køb" siden. Læs mere under Levering          
                                                                                    
Hvordan planter jeg ?
Læs her:  En god start   

 

Kan planterne tåle frost ?
Læs her: Gode råd om pasning

 

Kontakt til Odenia.dk ?
Skriv til info@odenia.dk

Kan planterne tåle frost ?

Læs her:  Gode råd om pasning

Hvordan planter jeg ?
Læs her:   En god start    

 

Venligst hjælp os med at stille spørgsmål, så hjælpefunktionen kan blive så god som muligt.

 

test